Vélemények rólunk és vendégeink szardíniai nyaralásáról

 

Az itt feltüntetett vélemények többségét és még sok másikat Facebook oldalunkon és/vagy a Google-on is megtalálod.

 

„Szülinapomra kaptam ezt az utat és kivételesen nem repülővel, hanem kocsival és komppal tettük meg. Autóval mentünk Livornóig, ott felszálltunk az esti kompra, ahol volt bérelt kabinunk, és reggel, mikor felébredtünk, már Szardínián voltunk. Épphogy csak leraktuk a csomagjainkat a szálláson és már indult is az aznapi program Adrival és Fabrival, a két idegenvezetőnkkel. 6 nap sok-sok programmal, jó ételekkel, gyönyörű tájakkal, fantasztikus volt! Adriennék mindent megtettek azért, hogy felejthetetlen legyen számunkra a sziget. Még azt is elintézték, hogy hazafele a kompról delfineket, sőt bálnákat is lássunk…”

Papp Erika

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Egy hetet nyaraltunk a Sardinia Emotions szervezésében, személyreszabott, privát kirándulásokkal. Adrienn és Fabrizio kedves, figyelmes és szórakoztató partnerek. Tökéletes kikapcsolódást jelentett ez a pár nap, mivel nem kellett szervezéssel, közlekedéssel, parkolással bajlódni. Felkészültségüknek hála, minden tökéletesen működött. Ajánlom mindenkinek, nem bánják meg. Remélem visszatérünk még, mert a többi kiránduláson is részt szeretnénk venni. Köszönjük!”

Kretovics György

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Úgy kerültünk Szardíniára, hogy a Világjáró magazinban láttunk róla csodálatos képeket. A magazinban láttuk azt is, hogy van kint egy magyar lány, aki segít megszervezni az utat. Mivel nem igazán volt időnk a szervezéssel foglalkozni, írtunk egy e-mailt a megadott címre. Adrienn még aznap válaszolt, megtudta tőlünk, hogy mit is szeretnénk, és segített ennek megfelelően a szállás ügyében. Voltuk velük kirándulni is, kérésünknek megfelelően a kultúrális látnivalók mellett elvittek minket egy szuper strandra is. Szardínia csodálatos, gyönyörű partjaival és szikláival, vadregényes hegyeivel, kristálytiszta tengerével. Nekünk nagyon tetszett a dél-olasz mentalitás, a szállodában nagyon nyitottak és barátságosak voltak. De nem árt néhány szót tudni olaszul.”

Hering Alexandra

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Szeretettel ajánlom, hogy Adriennel és Fábióval fedezzétek fel Szardíniát. Mi nagy létszámú csoporttal élvezhettük rendkívüli felkészültségüket, precizitásukat, kiváló szervezésüket, maximális odafigyelésüket. Szardíniáról mindent megtudhattunk múltjáról és jelenéről, szokásaikról, sőt egy különös titkot is elárultak – miért él Szardínián a legtöbb 100 év feletti egészséges ember Európában? Mi már tudjuk 😊 😉”

Valent Maya

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Őszintén ajánlom mindenkinek, aki Szardíniára utazik, Adrienn és Fabrizio szervezett kirándulásait. Mint ahogy van személyi edző, ők “személyi“ idegenvezetők voltak. Pontosak, figyelmesek és rugalmasak, ugyanakkor tapintatosak. Adrienn a szálloda foglalásától a transzferig, sőt a repülőjegy vásárlásig, mindenben segített. Bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzájuk. Sok szép élményt köszönhetek nekik. Örülök a találkozásnak, és remélem, hogy találkozunk még!”

Papp Judit

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Az interneten találtam rá a Sardinia Emotions oldalára és vettem fel a kapcsolatot Adriennel! Az első pillanattól kedves volt, figyelmes és gyorsan reagált minden kérdésre! A szardíniai nyaralásunkat, mindenképpen szerettük volna megszínesíteni egy SUP túrával, amit Adrienn és Fabrizio vezetésével sikerült is megvalósítani! Csodás helyen voltunk, Porto Pollon, és élveztük minden pillanatát! Fantasztikus túra volt! Nagyon szépen köszönjük a segítséget, amit a túra alatt nyújtottak és az egyéb útmutatást is! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sardinia Emotions – t!!!!!”

Soltész Georgina

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Szuper ki csapat, rugalmasak és pontosak. Nekünk szempont volt a gluténmentes étkezési lehetőség a hotel választásánál. Adrienn olyan szállodát talált, amilyenről álmodni sem mertem. A kirándulások életre szóló élményt adtak, rengeteg olyan információval, amit az útikönyvekből nem tudtunk volna meg. Remélem még találkozunk….😊”

Kiss Bernadett

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Először, de nem utoljára mentünk Adrienn és Fábri segítségével Szardíniára. Szállás -, kompfoglalás, fakultatív program, akkor jó helyen jársz. Profi, segítőkész és éjjel is elérhető, ha baj van. Egyedi igényeinket profi módon megoldották. A közös ebéd az esti pizza party (csak sörrel szárd szokás szerint) felejthetetlen élmény marad. Az ajánlott villa, a privát jacht kirándulás tökéletes nyaralás része lett. Grazie mille, è stato tutto perfetto con te.”

Nagy András

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Kedves Adrienn és Fabrizio!

2018. nyarán a szervezésetekkel majdnem két hetet töltöttünk el Szardínia legszebb tengerparti strandja, a La Pelosa mellett Stintinoban. A nyaralás nagyon jó volt, a szervezés tökéletes. Személyre szabott városnézéssel, bor és gasztro kalanddal sikerült kis betekintést nyerni a valódi szárd világba. Mindenkinek ajánlunk titeket, akik biztosra szeretnének menni abban, hogy kiváló hotelbe és strandra, valamint érdekes kirándulásokra menjenek Szardínián.”

Mázsi Attila

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„A Facebookon keresztül ismertem meg Adriékat. Így leveleztük le a nyaralásunkat. Nagyon klassz hotelt foglalt nekünk Adrienn, az eddigi legjobb hangulatú szálloda volt, ahol eddig jártunk. Ők gondoskodtak a transzferünkről is. Továbbá elvittek minket 2 csodálatos, fehér homokos partra. Valószínű,hogy erre a 2 helyre el sem jutunk, ha Adriékat nem ismerjük. Gyönyörű a sziget, Adriennék pedig nagyon jól ismerik és nagyon segítőkészek.”

Dr. Szlovenszki Adrienn

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


Életünk egyik legjobb nyaralását töltöttük Olaszországban és ehhez Adrienn és Fabri is nagyban hozzájárult. 😊A repülést és szállást önállóan foglaltuk Pisaba és Algheroba. Szardínia régi álom volt, mindenkinek csak ajánlani tudjuk úticélként. 😉
A programok tervezésénél találtunk rá a Sardinia Emotions weboldalra. Felvettük a kapcsolatot Adriennel, aki azonnal reagált és már le is beszéltünk két kirándulást és fotózást, amit bárki kérhet a nyaralás alatt. A helyszínek gyönyörűek voltak: Bosa és egy helyiek által ismert kis strand, Capo Caccia hegyfok, Stintino és a La Pelosa strand. Mindkét napot nagyon élveztük!😍 A programok, az utazás úgy van összeállítva, hogy legyen egy kis szabadprogram, egy kis idegenvezetés és fürdés is. A fotózás is szuper volt, rengeteg képet készített rólunk Fabri, amiből a 10 legjobbat ki is választhattuk, hogy további szerkesztésen essen át. Maximálisan elégedettek voltunk a képekkel és a programokkal is! Válasszátok őket, ha igazán különleges helyekre szeretnétek eljutni teljes szervezéssel!☺️
Köszönjük az élményt!💕

Kékesi Katinka

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Adrienn már várt minket a reptéren, végigbeszéltük az általa javasolt szállodába tartó utat. Olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást! Halomnyi programot ajánlott nekünk, mindet nagyon élveztük. Hihetetlen, hogy Magyarországtól mindössze 2 órára ilyen csodás kristálytiszta tenger van.
Adrienn megmutatta nekünk Szardínia legcsodásabb pontjait. A sziget káprázatos, egyedi, bármikor visszamennénk és vissza is megyünk!  :)”

Dr. Rózsa Ildikó

Szardínia véleményekSzardínia vélemények

 


„Klassz túrák és kirándulások Szardínián, profi szervezés, egyéni igényekhez igazodva. Sok izgalmat követően Adrienn segítségével eljutottunk Szardíniára. Egy hetünk alatt a Maddalena kiránduláson vettünk részt a Sardinia Emotions csapattal. Kicsit izzasztó túránk után a Caprera csúcsáról szemet gyönyörködtető látvány tárult elénk! Felfrissülésként pedig egy álomszép, fehér homokos öbölben strandolhattunk. Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, a szervezés szuper volt és minden igényünket kielégítette.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Sardinia Emotions kirándulásait!!

Köszönjük:

Ági & Klau & Edina”

Varga Ágnes, Nagy Edina, Nagy Klaudia

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Klassz túrák és kirándulások Szardínián, profi szervezés, egyéni igényekhez igazodva.”

Tóth-Szabó Linda és Andorfer Tamás

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Szia Adri és Fabrizio!

Sajnos csak egy hetet tudtunk Szardínián tölteni. Már induláskor sejtettük: ez kevés lesz. De megtettük ami tőlünk telt: fürödtünk több strandon is, béreltünk autót és csak úgy szabadon -előtervezés nélkül egy térképpel- “nekimentünk” a szigetnek, ettünk, ittunk, jókat aludtunk, vagy csak feküdtünk a parton és olvastunk. Sikerült teljesen kikapcsolni. Ja, és persze fakultatív programunk is volt: Veletek. Elégedettek voltunk, köszönjük! Hozzáértő szervezésetek kellemes egyéniségetekkel párosul. Ez a megfelelő kombináció, ha valaki nem élhet álmai szigetén, de néhány napra eljut oda. Több, mint ezer képünkből kiválasztottunk háromszázat, majd csináltunk belőle negyvenötöt. Aztán megnéztük a weboldalatokat és … hát igen, egy profi fotóssal nem vehetjük fel a versenyt. Azért küldjük a képeket talán megtetszik valamelyik.

Mindenkinek ajánlani fogunk benneteket és ha egyszer még arra járunk, akkor jelentkezünk.

Csók Dóra, Iza”

Völgyi Dóra, Polai Izabella

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Egy SUP túrán vettünk részt Adriennékkel Porto Pollon. Szuper program volt, jó társasággal. 🙂 Mindenkinek ajánljuk, aki egy kicsit aktívabb programmal szeretné megszínesíteni a nyaralást egy szép partszakaszon.
Nagyon köszönjük a figyelmes segítséget és a tippeket a nyaralásunk további részére!”

Geng Franciska

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


 

„Szuper, korrekt csapat. Fantasztikus programokat ajánlanak minden korosztály számára. 6 éves kisfiam szerint a La Maddalena szigetcsoportra való hajózás, a vaddisznókkal való találkozás volt a legjobb program. A szállásunk pedig gyönyörű volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom Adrienéket.”

Nagyné Balogh Tímea

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Fantasztikus egy hetet töltöttünk Szardínián augusztusban, amihez nagyban hozzájárult Adrienn. Minden program a mi igényeink szerint zajlott, és olyan helyekre jutottunk el, amiket magunktól sose fedeztünk volna fel.”

Honos-Bödök Dalma és Honos Gergely

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Menjetek Szardíniára! Kiránduljatok Adriennel és Fabrival! Jó lesz! A képek nem túloznak: a tenger hol smaragd, hol sötétkék. Nincs olyan tömeg mint más üdülőhelyeken, és mindenki – a hotelben, a boltokban, de a parton az emberek egymással – nagyon barátságosak. Nem mertünk volna magunkban (négytagú család vagyunk) elindulni SUP-ozni, a Gallura túrán látottak felkutatása több napba telt volna és Adriennék nélkül a legjobb hajót sem találtuk volna meg a szigetnéző kiránduláshoz. Adrienn és Fabri szervezésében az egyéni utazással járó bizonytalankodás, keresgélés, elvesztegetett idő kiküszöbölhető. A Szardínián töltött hét minden percét élveztük!”

Kovácsházyné Fekete Anna

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„A nyaralásunk ideje alatt találtunk rá a Sardinia Emotions oldalára. A lányom nézte ki úticélnak a meseszép La Maddalena szigetcsoportot, én pedig felvettem a kapcsolatot Adriennel. Azonnal válaszolt, nagyon kedvesen és gyorsan tájékoztatott a lehetőségekről, és mindenben segített – szinte kitalálta a gondolatainkat, sokszor kérdezni sem kellett… 😍 Motoros kishajóval vettünk részt egy csodálatos kiránduláson, a földi paradicsomban éreztük magunkat a gyönyörű strandokon lazítva. A hajó legénysége is nagyon kedves volt, az ellátással is elégedettek voltunk. Eddigi legnagyszerűbb élményünket köszönhetjük Adriennek. 😍 Biztos vagyok benne, hogy még találkozni fogunk máskor is! 😊 Szívből ajánlom mindenkinek!

Tóth Gabriella

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Eléggé az utolsó pillanatban kezdtük el szervezni a nyaralásunkat. Férjem találta a neten Adriennéket, ők ajánlották a szállást, ami szuper volt, finom kajákkal. Két általuk szervezett kiránduláson vettünk részt. Csodálatos helyeken jártunk, családias idegenvezetéssel. Remekül éreztük magunkat. Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk.”

Szokira Katalin

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Kedves Adrienn és Fabrizio!

Egy hetes szardíniai útunkat a Sardinia Emotions programjaival varázsoltuk felejthetetlenné ;). A sziget észak-keleti részét ismerhettük közelebbről, Palau-t és környékét, valamint a La Maddalena szigetcsoportot. Adriékkal olyan helyekre jutottunk el, melyeket magunktól sose fedeztünk volna fel. Csodálatos strandok tömegek nélkül, túrázgatás, kávézgatás, nem beszélve az egész napos motorcsónakos trippről a környező szigetecskéket érintve. Sok-sok köszönet a profis szervezésért és a kellemes társaságért! Bármikor visszamennénk :)”

Angyal Linda

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Élményekben gazdag 8 napot töltöttünk el Adriennék közreműködésével Palauban. Több programban segítettek, és mindig pontosan le volt szervezve minden. Szuper aktív kikapcsolódási lehetőségek vannak a szigeteken, kár hogy nem tudtunk idő hiányában többen részt venni. A tenger még szeptemberben is szuper volt, gyönyörű tiszta. Csak ajánlani tudjuk a Sardinia Emotions oldalt. Köszönünk mindent, örülünk hogy megismerhettünk benneteket.
Reméljük találkozunk még.
Zsuzsi&Misi.”

Bazsó Zsuzsa, Molnár Mihály

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Két napot kirándultunk Adriennékkel! Mintha rég nem látott barátokkal töltöttük volna el az időt! Fantasztikus helyekre vittek minket, nagyon sokat tudtunk meg a szigetről! Csak ajánlani tudom! Fantasztikus volt!!! Köszönjük!!!!”

Kakas Olívia

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Ha Szardíniára utaztok, bátran keressétek Adriennt, igazán segitőkész!! Bármelyik részében a nyaralásnak a segítségedre lehet, ahogy nekünk is! Gyorsan reagál mindenre! Szuper napot töltöttünk Velük La Maddalena körül! Tuti visszajövünk, akkor a keleti partra, hogy többet mutathasson a szigetből…”

Reisinger Roberta

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


“Sardinia A csodálatos sziget! Egy hét Baia Sardinián a Smaragdparton, egyszerűen mennyei volt! Sardinia Emotions: Adrienn és Fabrizio, köszönjük a szervezést, a tartalmas és biztonságos kirándulásokat, a sok-sok feledhetetlen emléket és az új barátságokat.”

Horváth Rozi

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Szeptemberben egy hetet töltöttünk Santa Teresa Galluraban. Adrienn remek, tágas, kényelmes apartmant foglalt nekünk. Hihetetlen élmény volt úgy kávézni reggelente az erkélyen, hogy a gyönyörű Rena Bianca strandra láttunk és ha kicsit távolabb néztünk, a tenger kékjét csak Korzika fehér sziklás partjai törték meg. Remek volt a Maddalena-ra szervezett egész napos hajóút, a Porto della Madonna csodaszép, a Spiaggia del Cavalieren és a Cala Granaran eltöltött órák feledhetetlenek. Szardíniára egyszerűen nincsenek szavak, pedig csak nagyon kis részét láttuk.
Mindent köszönünk, Adrienn és sajnáljuk, hogy személyesen nem találkozhattunk. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérünk. Már most megtennénk, ha lenne rá mód. 😊 Csak ajánlani tudjuk a Sardinia Emotions-t.”

Czire Dénes

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Kedves Adrienn!
A ti oldalatokat nézegetve döntöttünk egy Szardínia nyaralás mellett! Nem bántuk meg! Csodálatosan éreztük magunkat! Ezúton is szeretnénk neked megköszönni azt a sok sok segítséget (az út megszervezése, megfelelő szállás kiválasztása, programokon való részvétel) amit tőled kaptunk! Készülj Adrienn, mert jövőre is tuti megyünk! 😉😁”

Petrás Ágnes

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Idén újra bizonyítottuk, hogy sok gyerekkel is érdemes a hosszú utat bevállalni és Szardínia felfedezését folytatni. A sziget újra lenyűgözött minket. A nyaralás vége fele pedig Adrienn és csapata által szervezett vitorlás túra La Maddalena szigeteihez (valamint a hajón kínált gasztronómiai élmény) egy életre szóló emléket adott az egész családnak.”

Dr. Bittera Csaba

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


“1 hetet töltöttünk férjemmel Baia Sardinián. Adrienn ajánlata alapján választottuk a hotelt, ami kíváló ajánlás és döntés volt. A transzfert is Ők szervezték és bonyolították le, Fabrizio személyében egy biztonságosan, körültekintően közlekedő embert ismertünk meg. Adrienn személyében pedig egy mosolygós, kedves, segítőkész, rugalmas, pontos, a sziget történelmét profin ismerő hölggyel sikerült ismeretséget kialakítanunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket, aki egy felhőtlen, gondtalan nyaralásra vágyik. További sok sikert és sok vendéget kívánunk!”

Horváth Izolda

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


“Egy hetet töltöttünk Szardinián, Stintinoban, a Club Hotel Ancorában, amit Adrienn ajánlott a számunkra. Az eltöltött egy hét csodálatos volt, a szálloda pedig egyszerűen elragadó. Gyönyörű, pinea fenyőkkel körülvett területen, több kis épületben találhatók a szobák, mindegyik erkélyes, tengerre néző. Hihetetlenül kedves, előzékeny és segítőkész személyzettel, rendkívül változatos és finom ételekkel. Az animátorok gyerekekkel való bánásmódja egyszerűen lenyűgöző volt, kifejezetten családias hangulatú, vidám estéket szerveztek, amit még az olaszul nem, vagy alig beszélő külföldiek számára is szórakoztató volt. Családosoknak, pároknak egyaránt szívből ajánlom, a szálloda profi, vendégszerető csapata végig azon munkálkodik, hogy kellemesen érezze magát mindenki. Stintino híres strandja, a La Pelosa valóban nincs messze a szállodától, külön kisbusz járatot indítanak egyéni igényekhez is igazodva. A híres strand tényleg képeslapra illő, azonban népszerűségét tekintve kissé túlzsúfolt, így érdemes a környék kis öbleit is felfedezni. A környező városokat (Alghero, Sassari, Porto Torres) is érdemes felkeresni, de emellett a túrázást kedvelők is sok szép útvonalat találnak maguknak. Nekünk olyannyira magával ragadó volt a sziget, hogy jövőre az északkeleti oldalt, Olbia és környékét szeretnénk felfedezni!!!!!!!!!

Ugyan Adriennel nem sikerült, személyesen találkoznunk, tekintve, hogy a sziget másik felén voltunk, azonban több alkalommal is beszéltünk telefonon, egy problémás helyzetben pedig nagy segítségünkre is volt. Köszönjük Adrienn!!! Remélem, jövőre személyesen is lesz egymáshoz szerencsénk!!!!!”

Pál Mária

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Kedves Adrienn és Fabrizio!
Köszönjük szépen a túravezetést Szardínián és finom gasztronómiai tanácsokat. Köszönjük, hogy megmutattátok Isola Rossa lenyűgöző strandjait a kalandos utakon, és hogy kalauzoltatok Capo Testa mesébe illő sziklái között.
Továbbá nagyon élveztük a La Maddalena sziget körüli hajózást Kevinnel, ahol újabb eldugott partszakaszokat fedezhettünk fel.
A sziget végül minket is befogadott!
További sok sikert!
M&G”

Pete Melinda és Zimonyi Gábor

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Augusztus végén egy csodálatos hetet töltöttünk Szardínián. Nagyon sok segítséget kaptunk Adrienntől a szállásfoglalással, ės a kirándulásokkal kapcsolatban is. Adrienn a kisgyermekes családok számára is remek programokat ajánl, és nagyon türelmes és segítőkész velük szemben a kirándulások alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sardinia Emotionst!! Köszönjük szépen mégegyszer!”

Szabóné György Lívia

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


“10 napos nászútunkat töltöttük Adrienn szervezésében Baja Sardinián a Hotel Punta Est tengerre néző fantasztikus lakosztályában. Gyönyörű a környezet szuper kirándulási lehetőségekkel. Reméljük még visszatérünk ide.”

Rádl Péter

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Szeptemberben közel két hetet töltöttünk Szardínián Adrienn szervezésének köszönhetően! Egyszerűen minden fantasztikus volt! A fakultatív programok, a helyek, ahol jártunk, az egész egy varázslatos utazás volt két fantasztikus személy társaságában!!!! Csak köszönni tudjuk ezt a fantasztikus két hetet és jövőre találkozunk!!!!!!”

Nagy Marianna

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Köszönöm, csodálatos volt!”

Markó Béla

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„2016 szeptemberében töltöttünk el két hetet Szardínián. Az első héten Adrienn és Fabri segítségével fedeztük fel a sziget északi részét. Jó hangulatban és nagy kényelemben ismerkedtünk meg a nevezetességekkel és fedeztük fel a szebbnél szebb öblöket. Ez a különleges idegenvezetés is hozzájárult, hogy e csodás vidéket a szívünkbe zárhattuk. Szardínia a kristálytiszta tenger, a csodálatos partvidék, a simogató meleg szél, a különleges strandok, a gyönyörű természet és a nyugalom szigete. Ha kicsit rosszabb kedvünk van, csak annyit mondok a férjemnek: Szardínia, s máris mosolygunk mindketten. Igen, Szardíniára nem lehet érzelmek nélkül gondolni. Visszavágyunk!”

Kovácsné Bors Katalin és Kovács Béla

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Ez a mi kis kiruccanásunk veletek együtt lett nagyon felejthetetlen és tartalmas😊Köszönjük azt a sok vidámságot, türelmet, nyugalmat és nem utolsó sorban hihetetlen szép kilátásokat😉 Úgy érzem visszajáró vendégek leszünk, mert még nagyon sok meseszép hely van Sardinián, amit veletek együtt szeretnénk megnézni.”

Durda Hajnalka

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Szardínián nyaraltunk, egyénre szabott fakultatív programokon vettünk részt, melyet Fitos Adrienn idegenvezető bonyolított le. Nagy élményben és látványban volt részünk. Csak ajánlani tudjuk a Szardíniára utazóknak.”

Tóth Mónika

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Csodálatos hetet töltöttünk Szardínián. Adrienn rengeteget segített a számunkra megfelelő város és szállás kiválasztásában. Készségesen válaszolt minden kérdésünkre, amikkel bombáztuk, nagyon hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Az utazás végéig segítségünkre volt mindenben.”

Szarvas Nikoletta és Dudás Attila

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Az, hogy imádtam, az nem kifejezés. Egyénre szabott kirándulások, kevésbé ismert öblöktől kezdve a legszebb vidékeken át, a legérdekesebb helyekre. Adrienn teljes képet ad a helyi szokásokról, a mindennapokról, kultúráról, a múltról és jelenről. Mindezt kedves, nyitott, nyugodt stílusban. Mindenben segít, ha vásárlás, ha fürdés, ha probléma megoldás legyen az bármi. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a szép napokat!”

Tóth Antalné Edina

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„Szeptemberben nyaraltunk Szardínián. Hogy mit kaptunk a Sardinia Emotions-tól? Rugalmas, testreszabott kirándulásokat, rengeteg plusz információt érdekességet a szigetről, a helyiekről, az ottani életről. Volt bérelt autónk is, ennek ellenére nagyon jó volt olyan kirándulásokon is részt venni, amit Adrienn szervezett. Kényelmes volt, hogy a szállodánkhoz pontosan a megbeszélt időpontokban értünk jöttek és a kirándulás végén oda is érkeztünk. A kirándulások abszolút személyre szabottak voltak, elmondták a lehetőségeket, mi pedig választhattunk mit szeretnénk csinálni és látni. Érdekes volt, hogy egy helyi ember mesélt a helyi szokásokról, a helyi életről. Aki Szardíniára utazik, mindenképpen ajánlom a Sardinia Emotions-t.”

Péntek Anikó

Szardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia véleményekSzardínia vélemények


„2016 júniusban voltunk Szardínián, Algheroban. Nagyon jól éreztük magunkat. Kitűnő volt a szállás, a város, strand. Kirándultunk is, ami szintén nagy élmény volt. Sok helyen jártunk már, de eddig Szardínia vezet. Ide még el kell mennünk legalább még egyszer. Nagyon-nagyon ajánlom mindenkinek!”

Hagymási Zoltán

Szardínia vélemények Szardínia vélemények


„Nagyon nagy élmény volt a nyaralás. Jó kezekben voltunk, kényelmesen és a mi tempónkhoz igazodva fedeztünk fel népszerű és eldugott helyeket. Visszamennénk.”

Kleinheincz Csilla

Szardínia vélemények Szardínia vélemények

 


„A Szardinián töltött egy hét alatt Adriennel és Fabrival kirándulva rengeteg természeti és kulturális látnivalót csodálhattunk meg úgy, hogy a személyre szabott és profi szervezésnek köszönhetően bőven maradt időnk strandolásra és pihenésre is.”

Wágner Rudolf

Szardínia vélemények


“Az utazásunk előtti utolsó pillanatban találtuk meg őket, de így is maximális kiszolgálást kaptunk. Mindenkinek ajánljuk Adriennéket, aki Szardíniára látogat, akár reptéri transzfert szeretne, akár a szigetet szeretnél jobban megismerni.”

Fialka Andrea

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Ha színvonalas, tartalmas, baráti hangulatú kirándulást szeretnél, keresd bizalommal a Sardinia Emotions-t! Adrienn és Fabrizio kedvesek és rugalmasak, jól ismerik a szigetet. Szardínia csodálatos! Köszönjük!”

Nagy Zita

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„10 éjszakát töltöttünk Baia Sardinián, a Hotel Punta Est szállodában, melyet Adrienn ajánlott nekünk. 9 éves lányunk nagyokat csobbant a hotel medencéjében. Szempont volt még hogy közel legyünk a strandhoz, és legalább egy fagyizó legyen a közelben:). Mindez itt teljesült. Egyedül az étkezésre adnék 4 csillagot, de csak mert a svédasztalos rendszer nekünk jobban bejön, mint a menüválasztásos. Kertre néző szoba helyett félig tengerre néző szobát kaptunk felár nélkül – nem tudjuk kinek köszönhető az “upgrade”, de jól esett:) Adrienn intézte a vitorlástúránkat, mely csodálatos élmény volt. A “capitano” értette a dolgát, szép helyekre vitt el Bennünket.(La Maddalena szk.- Budelli, Spargi), szigetek). Mindent összevetve jó döntés volt, hogy a Sardinia Emotions választottuk a szállásunk foglalásához, és a vitorlástúra szervezéséhez.
Bátran ajánljuk! Köszönjük Adrienn!

Üdv, Oszlánszki család”

Oszlánszki Szilvia

Szardínia véleményekSzardínia vélemények


„Egy csodálatos napot töltöttünk velük Szardínián. Rengeteget meséltek a sziget mindennapjairól, szokásairól, ami minket mindig jobban érdekel, mint a tömegturizmus. Rugalmasak, jó fejek. Biztos, hogy legközelebb is őket választjuk!”

Zsók Rita

Szardínia vélemények


„Szeretettel ajánlom a szardíniai kirándulások megszervezésére specializálódott Fitos Adrienn programjait! Mi is vele kirándultunk. Igazán felejthetetlen napot töltöttünk együtt. Ha egyedi programra vágysz magyar nyelvű idegenvezetéssel, akkor bátran fordulj a Sardinia Emotions-hoz!”

Pusztai Zsuzsa


„Adri sokéves tapasztalattal rendelkező idegenvezető itt Szardinián. Professzionalitása páratlan élmények szervezésével teszi varázslatossá az ide érkezők számára a nyaralást Európa talán legszebb szigetén. Programajánlata páratlan.
Szívesen ajánlom bárkinek, aki ide szándékozik nyaralást szervezni, csakis őt keresse.”

Nagyfejeő Éva


„Egy hetet töltöttünk Santa Teresa di Gallura-n. Mivel családom hölgytagjai elég kritikusak és a booking.com-os értékeléseknek már nem nagyon hiszek, ebből kifolyólag Adriennt kértem meg, hogy ajánljon szállást és tengerpartot. Pazarul éreztük magunkat, tényleg páratlanul szép a tengerpart Szardínián. Jövőre is megyünk.”

Gaál Ákos


„Adrienn ajánlásának és szervezésének köszönhetően töltöttünk 4 napot a Hotel Corallaroban. Tengerre néző szoba, gyerekeknek (is) ideális medence, 100 méterre fekvő strand, kiadós és finom étkezések; azaz mindent megkaptunk, ami számunkra fontos volt egy szuper családi nyaraláshoz. A vitorláshajós kirándulást a La Maddalena közeli szigetekre is csak ajánlani tudjuk. Olyan álomszép partokra jutottunk el, ahova csak hajóval lehetséges. Még egyszer köszönünk mindent, Adrienn!”

Lóska Gergely


„A nászutunkat töltöttük ezen a csodálatos helyen. Adrienn nagyon sokat segített, hogy megtaláljuk a leginkább nekünk való települést, strandot és szállást, de sikerült; felejthetetlen egy hét volt! Csak ajánlani tudjuk Őket!”

Mike Máriusz Károly


„Júliusban voltunk Szardínián, Adrienntől sok segítséget kaptunk a szálláskeresés kapcsán, és egy felejthetetlen vitorlázáson vettünk részt neki köszönhetően. Mindenkinek ajánlom a Sardinia Emotions-t.”

Bali Eszter


„Fantasztikus hét volt, örök emlék marad, főleg a közös vacsora! 😉 Megyünk még!”

Rudas-Szittár Tímea

 


„Köszönjük a profi szervezést, amelyet az igényeinkhez alakítottatok! Az egy hét nyaralásunk Szardínián tökéletes volt!”

Galyasi Edina


„Ajánlom mindenkinek Adrienn szervezésében a La Maddalena hajókirándulást. Aki ellátogat Szardíniára, kötelező program megnéznie ezeket a kis szigeteket. A víz a kék 100 féle árnyalatában megtalalható, a homok nagyon finom, a laguna káprázatos. A kapitányunk nagyon finom ebéddel készült és a helyi italkülönlegességekkel is megkínált. Szuperül éreztük magunkat, köszönjük! 😊”

Polgár Gabriella