Szardínia szállás

 

Szardínia szállás oldalunkon bemutatjuk a szálláslehetőségeket a szigeten: 5-4-3 csillagos hoteleket, all-inclusiv szállodákat, apartmanokat, privát házakat és B&B-öket.

 

Az összes itt szereplő hotelt, ill. apartman házat személyesen kerestük fel, láttuk elhelyezkedésüket és felszereltségüket, bent jártunk a szobákban. Csakis az általunk megfelelőnek vélt szállások kerültek fel erre a listára. Nem tudunk és nem is áll szándékunkban versenyezni a multinacionális weboldalakkal, melyek több száz/ezer szállást kínálnak a világ minden tájára, így Szardíniára is. Mi a weboldalunkon szelektált minőséget kínálunk a felhalmozott mennyiséggel szemben.

Nagyon sok szálláslehetőség, mind hotel, mind apartman, van Szardínián, melyet nem tartunk elfogadhatónak és nem ajánljuk vendégeinknek. A nagyon alacsony minőségű szállások nem kerültek fel a weboldalunkra, pl. a 70-es években épített 4 csillagos hotelek, melyek évtizedek óta nem lettek felújítva, és ezért csak 3 csillagot érdemelnének.

A szállásfoglalásra mi nem számolunk fel közvetítői költséget. Áraink megegyeznek a szállásadók áraival.

Az itt látható szállásokon kívül rendelkezünk még további szálláslehetőségekkel, mint pl. luxus villákkal is, melyek még nem kerültek fel a weboldalunkra. Ha emailben megírod, milyen elképzeléseid vannak a szállást illetőleg, megtaláljuk a neked megfelelőt a szigeten.

A feltüntetett szállások többsége északon található, mivel Szardínia legtöbb és leghíresebb látnivalója is itt van. Ezenkívül északra, Algheroba érkezik a Wizzair közvetlen repülőjárata Budapestről. Továbbá egy másik fontos szempont, hogy mi is a sziget észak-keleti részén lakunk. Így ha vendégeink szállása északon van, az általunk szervezett kirándulások is könnyen kivitelezhetőek. Ezenkívül a hely közelsége a magyar nyelvű asszisztencia miatt is előnyt jelent.

De Szardínia bármelyik pontján tudunk szállást ajánlani és foglalni, hiszen ismerjük a sziget nagy részét, mivel mi is nagyon sokat utazunk saját érdeklődésből is és pont azért is, hogy a sziget minden tájáról, strandjairól és szállásairól naprakész információval rendelkezzünk.

Egy-két kivételtől eltekintve (főleg a privát házakra jellemző) az összes szállás tengerhez közeli, olyannyira, hogy a strand gyalog elérhető.

Tapasztalatból ismerjük már a többség szálláskívánságát: közel legyen a strand, de a város is gyalogosan elérhető legyen, hogy este is lehessen valamit csinálni. Ez nem mindig egyszerű Szardínián, hiszen nagyvárosok nincsenek, városok is alig. Ilyenkor el kell dönteni, hogy mi a fontosabb: a kényelmes all-inclusiv, 3-medencés hotel közel a strandhoz, de a legközelebbi városkától 5-10 km-re, vagy egy másjellegű hotel max. félpanziós ellátással, de közel a strandhoz és a belvároshoz is. Mindezt, a keresésre szánt időt és az abba fektetett energiát átvállaljuk tőled.

Ha nincs kedved végigböngészni az összes szálláslehetőséget az aloldalakon, vedd fel velünk azonnal a kapcsolatot.

Ha szívesen végignéznéd hotel- és apartmanajánlatunkat itt megteheted:

 

 

További információért és a foglalások miatt:

Írj nekünk

Gyakran ismételt kérdések (GYIK/FAQ) szardíniai szállásokkal kapcsolatban 

 

A nálatok foglalt szállás többe kerül, mint más online szállásfoglaló weboldalán?

Nem. Ugyanannyiba, vagy kevesebbe kerül, hiszen közvetlen a szállásadótól kapjuk az árat és nem számolunk fel közvetítői költséget.

 

Miért nálatok foglaljam a szállást?

Mert ugyanannyiba kerül, mintha közvetlen a szállásadónál foglalnál. Ha nálunk foglalsz, nem kell idegen nyelven bajlódnod a foglalással (sok weboldal elvileg magyar nyelvű oldalán is csak félig van magyarul a szöveg…) és ráadásul magyar nyelvű asszisztenciát is kapsz a nyaralásod idejére, hívhatsz vagy írhatsz nekem, ha valamilyen problémád, vagy csak kérdésed van Szardínián.

Mert egy komplett szardíniai nyaralás megszervezésére vágysz, azoktól, akik azt a legjobban ismerik, mind Szardínia szigetét, mind annak szállásait. Hiszen az összes szállást, amit a weboldalunkon látsz, és még többet is, személyesen kerestünk fel.

Nekünk személyes kérdéseket is feltehetsz, elmondhatod a vágyaidat, félelmeidet, eddigi pozitív vagy negatív tapasztalataidat külföldi szállásokkal kapcsolatban. Mi ezek alapján is választjuk majd ki a neked legmegfelelőbbet. A személytelen weboldalakon minderre nem kapsz választ.

 

Találok majd szállást Szardínián, akkor is, ha nem foglalok le előre semmit?

Az elő- és az utószezonban bizonyára igen. Júliusban, de főleg augusztusban már sokkal nehezebb lesz. A kérdés persze mindig az, hogy hol, meg milyen szállás az, amit találni tudsz. A tengertől messze, a semmi közepén a főszezonban is találhatunk kiadó házat, vagy apartmant, de kérdés, hogy valóban ott szeretnél-e lakni a nyaralásod alatt.

Egy biztos, ha nem akarsz előre lefoglalni szállást, nem szabad olyan igényeket támasztanod, mint, ami azoknak van általában, akik előre foglalnak.

 

Olyan különálló házat, nem apartmant, szeretnék, mely gyönyörű helyen van, szuper kilátással és a tenger is pár lépésre van. Lehetséges ez?

Igen, de jelentős költséggel kell számolnod, 10 ezer euro is lehet egy hétre, mivel az ilyen villák általában a Smaragdparton vannak és azért is, mert ritkák. Ha ilyen összeget nem tudsz rászánni a szállásra, kompromisszumot kell kötnöd:

Vagy a szép házat választod, ahonnan szép a kilátás, mivel egy domb- vagy hegytetőre épült, de messze a tengertől, vagy legalábbis nem gyalogosan elérhető távolságra. Vagy egy kevésbé luxus, egyszerűbb ház mellett döntesz, esetleg bent egy lakott településen, ahonnan gyalog is elérheted a tengert.

Bármilyen villát vagy különálló házat is szeretnél, ajánlom már a télen lefoglalni, hogy legyen választék és hogy minél kevesebb kompromisszumot kelljen kötnöd szardíniai szállásoddal kapcsolatban.

 

Az all-inclusive szállodák olyanok, mint amit megszoktunk, pl. Törökországban?

Nem. Szardínián nincsen nagy hagyománya az all-inclusive ellátásnak, hiszen mindent, amit az utcán vagy az üzletekben vesz az ember, az ehető, iható, hiszen Olaszországban vagyunk. Tehát ilyen szempontból a túristák nincsenek ráutalva csak a hotelre. Ettől függetlenül természetesen vannak all-inclusive hotelek, de itt is sokan különbséget tesznek a “soft” vagy a “hard” all-inclusive között, az előző nem tartalmazza az alkoholos italokat. Vagy sok hotelben eleve csak a “soft” all-inclusive ellátás van, és az sem úgy, hogy egész nap, amikor csak akar az ember, iszik vagy eszik. Meghatározott időben lehet csak fogyasztani.

Tehát mindezt figyelembe kell venned, ha ragaszkodsz az all-inclusive ellátású hotelekhez.

 

Algheroban lesz a szállásunk, részt vehetünk bármelyik kiránduláson, programon?

Nem. Az észak-szardíniai kirándulások közül csak az 5., 9. és 10. kirándulás választható Alghero-i szállás esetén. A nagy távolságok miatt lehetetlen kivitelezni a többit egy nap alatt. Más program, pl. a hajókirándulások a Maddalena szigetekre, csak akkor lehetséges, ha autóval eljöttök a sziget túloldalára, Palauba, Santa Teresába vagy Cannigionéba, ahonnan a kirándulások indulnak.

Ezért, ha fel szeretnétek fedezni Szardínia legszebb látnivalóit és kirándulni velünk, mielőtt lefoglaljátok a szállást egyedül, írjatok nekünk!

 

Ha nem találtad meg a választ a kérdéseidre:

Írj nekünk

 

Szardínia szállás