Windsurf & Kitesurf Szardínián

 

 NEM CSAK SPORT, HANEM ÉLETSTÍLUS

 

Szörfözés Szardínián

 Windsurf Szardínián - utazás, nyaralás      Windsurf Szardínián - utazás, nyaralás

Európa egyik leghíresebb windsurf és kitesurf helyszíne a Szardínia északi csücskében, Korzikával szemben, található Porto Pollo. Olaszország legszelesebb strandja egy természeti csoda: a tengert egy keskeny földnyelv szeli ketté és két öblöt formál. Az egyik öbölben a profik szörföznek a  hullámosabb tengerben, míg a másik öböl sima vize tökéletesen alkalmas kezdőknek is.

Windsurf Szardínián - utazás, nyaralásWindsurf Szardínián - utazás, nyaralásWindsurf Szardínián - utazás, nyaralás

Ezen a strandon soha nem unatkozik az ember, mivel elé tárul a La Maddalena szigetcsoport csodálatos világa és a szörfös elit fantasztikus showról gondoskodik.

Windsurf Szardínián - utazás, nyaralásWindsurf Szardínián - utazás, nyaralásWindsurf Szardínián - utazás, nyaralás

 

Kiteszörf Szardínián

 

A kiteszörfösök Porto Liscia öblében egy elkülönített részen élvezhetik kedvenc sportjukat. Nem kell tartani sem a windszörfösöktől sem a fürdőzőktől, teljes bizonságban szörfözhetnek itt mind a kezdő, mind a profi kiteosok. Ezenkívül kényelmesen elő lehet készülni a széles hosszú homokos strandon.

Kiteszörf Szardínián - utazás, nyaralásKiteszörf Szardínián - utazás, nyaralásKiteszörf Szardínián - utazás, nyaralás

Kiteszörf Szardínián - utazás, nyaralásKiteszörf Szardínián - utazás, nyaralásKiteszörf Szardínián - utazás, nyaralás

 

Éjszakai élet Porto Pollón

Porto Pollo strandja este, a főszezonban, a zene és a tánc színhelyévé válik. Este hat órától a bárok “aperitivo”-val várják a vendégeket, ami egy ital vásárlása esetén korlátlan ételfogyasztást jelent. Az apertitivet gyakran meghívott zenekarok koncertje kíséri. A késő esti és éjszakai órákban strandpartykon szórakozik a porto pollo-i nyaraló közönség. A heti 2-3 különböző zenei stílusú “festa” minden korosztálynak kiváló kikapcsolódást nyújt.

Porto Pollo Szardínia - utazás, nyaralásPorto Pollo Szardínia - utazás, nyaralásPorto Pollo Szardínia - utazás, nyaralás

Mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a szédületes sportot és egyben belekóstolni a szörfösök szenzációs világába, és mindezt Európa egyik legszebb tengerpartján, azoknak ajánljuk a következőt:

  • 7 éjszaka strandhoz közeli apartmanban (min. 2 személy) vagy 3-4-5 csillagos hotelben Észak-Szardínián
  • windszörf- ill. kiteszörf-tanfolyam angol vagy olasz nyelven VDWS vizsgával rendelkező szörftanárral, kérésre magyar asszisztenciával!
  • szörffelszerelés (+ neoprén ruha) használata
  • repülőtéri transzfer (oda-vissza)

Szörf Szardínián - utazás, nyaralásPihenés Szardínián - utazás, nyaralásSzörfözés Szardínián - utazás, nyaralás

 

Ár és további információ:

Megkérdezem Adriennt

A többi programhoz hasonlóan a „Windsurf & Kitesurf” tartalma is kívánság szerint módosítható ill. kombinálható a többi programcsomaggal.

 

Szardínia utazás, nyaralás